Weber julekalender – Vind grill og grilltilbehør i Weber konkurrencen

weber julekalender
weber julekalender

God julekalender fra Weber
Vind weber produkter i denne weber julekalender. Tilmeld dig med fornavn og efternavn samt e-mailadresse i Webers Store Julekalender og åbn én låge i julekalenderen hver dag i kampagneperioden fra 1.-24. dcember. Besvar spørgsmålet korrekt og indsend din tilmelding, så deltager du i lodtrækningen om at vinde en præmie.

Sådan vælges vinderen af Weber julekalender

Vinderne vælges via daglig lodtrækning i hele kampagneperioden blandt de deltagere, der har indsendt det korrekte svar på spørgsmålet. Deltagerne får besked via e-mail senest i den første uge i januar 2018. Gaverne sendes til vinderne senest i slutningen af februar 2018.

Det er deltagernes ansvar at sørge for, at de anførte komtaktoplysninger er korrekte. Arrangøren har intet ansvar for, om deltagernes overførte data er rettidige, komplette eller korrekte. Såfremt de givne kontaktoplysninger er unøjagtige, er arrangøren ikke forpligtet til kontrollere, at adresserne er korrekte. Evt. negative konsekvenser, der kan skyldes unøjagtige kontaktoplysninger, dækkes kun af deltageren.

Såfremt der opstår nogen form for tvist om den tilmeldte deltagers identitet, vil indehaveren af den e-mailadresse, der blev brugt til tilmeldingen, blive anset for at være deltageren. Kontoindehaveren er en person, som er tildelt adressen af en internetudbyder, onlinetjeneste eller person med ansvar for at tildele e-mailadresser ved den organisation, der står bag den oplyste e-mailadresses domænenavn. Hvis det er relevant, skal den mulige vinder også bevise, at han eller hun virkelig er den berettigede kontoindehaver.

Hvor længe kan du weber julekonkurrencen ?
Kampagneperioden er fastsat fra den 1. til den 24. december 2017. Sidste tilmeldingsfrist og mulighed for deltagelse er 24.12.2017 kl. 24.00.

Exit mobile version