Velux konkurrence – vind arkitekthjælp for 10.000 kr.

Velux konkurrence hvor du kan vinde arkitekthjælp for 10.000 kr.
Hvem vil ikke gerne have mere plads? En bolig rummer mange muligheder, og du behøver næppe hverken at flytte i nyt eller bygge ud. Lige nu kan du og 9 andre vinde arkitekthjælp til din renoveringsdrøm. Det er gratis at deltage i konkurrencen og det kræver ikke køb af VELUX produkter.

Sådan deltager du:
Upload billeder eller beskriv din renoveringsdrøm og deltag i konkurrencen om arkitekthjælp til din renoveringsdrøm.

10 vindere vil modtage professionel arkitektrådgivning og få hjælp til at realisere deres renoveringsdrømme med ovenlys.  Du kan kun deltage med 1 projekt. Og du skal være over 18 år for at deltage, samt være bosat i Danmark for at deltage.

Velux skal modtage din ansøgning inden 20. juni 2016.

Velux konkurrence – vind en arkitekt

Der udloddes samlet 10 arkitektbesøg, hver præmie har en værdi af DKK 10.000,- Præmien er skattepligtig for modtageren og det påhviler modtageren selv at indberette denne på selvangivelsen i rubrik 20 som B-indkomst.

Vinderne vil blive kontaktet direkte og efterfølgende annonceret på velux.dk/mereplads samt på VELUX Danmarks facebook side.

Hvordan får du din præmie:
For at deltage skal du registrere dit projekt med beskrivelse i ord og billeder. Præmien skal realiseres i 2016. Det præcise indhold af arkitekthjælp aftales mellem vinderen, VELUX Danmark A/S samt den involverede arkitekt
Præmien kan ikke konverteres til et kontant beløb og kan ikke sælges videre til 3. part.

Vinderne vil blive udvalgt af VELUX Danmark A/S og Danske Boligarkitekter. Du skal være opført som ejer eller delejer af boligen. Boligen skal være relevant i forhold til installation af ovenlysløsninger. Hvis præmien ikke effektueres i overensstemmelse med konkurrencereglerne vil den være ugyldig. Eventuelle ekstraomkostninger som vinderen pådrager sig i forbindelse med præmien vil ikke blive dækket af VELUX Danmark A/S.

Hvor længe varer Velux konkurrence
Konkurrenceperioden for Velux konkurrence om arkitekthjælp løber fra 01.05.16-20.06.16.

Exit mobile version