TDC konkurrence

tdc konkurrence
tdc konkurrence

Ny konkurrence fra TDC
TDC konkurrence med gode gevinster er der masser af. Du kan f.eks. lige nu vinde et Hotel & Wellness weekendophold for 2 personer i deres nye konkurrence. Perfekt til parret, der sætter pris på afslapning, forkælelse og velvære. I får en overnatning med morgenmad samt adgang til wellnessfaciliteter på et udvalgt hotel i Danmark, Tyskland eller Sverige. For at deltage i denne konkurrence skal du kun skrive dit navn og adresse. Præmieopholdet inkluderer: En overnatning for 2 personer med morgenmad og adgang til wellnessfaciliteter. Du kan vælge mellem 75 wellnesshoteller. Når du har indtaste navn mv. så deltager du i konkurrencen

Sådan vælges vinderen af TDC konkurrencen

Vinderne vælges via daglig lodtrækning i kampagneperioden blandt de deltagere, der har indtaste deres navn, adresse mv. Er du ikke den heldige vinder, er der masser af andre TDC konkurrencer. Der er masser af konkurrencer hos TDC. Hvis du klikker ind på tdc.dk, vil du finde en masse gode konkurrencer. Du vil dog ofte skulle udfylde nogle spørgsmål og give accept til at TDC koncernen må kontakte dig.

Hvor længe kan du tdc konkurrencen?

Kampagneperioden er fastsat fra den 1. januar frem til den 31. maj 2018, hvor der udtrækkes en vinder. Vinderen kontaktes direkte.

Exit mobile version