Sportsmaster konkurrence

sportsmaster konkurrence

sportsmaster konkurrence

sportsmaster konkurrence

Vind et gavekort på 3.000 kr. til Sportmaster

Der handles flittigt hos Eovendo, hvor der bydes på rasende gode tilbud fra mere end 400 partnershops, som f.eks. Wupti, ASOS, Ellos, Stylepit. NA-KD, LEGO, Nike, Coolshop og mange mange flere. Fordelen ved at handle via Eovendo, er at du får cashback på alle dine køb.

Lige nu byder vi nye brugere velkommen med muligheden for at vinde et gavekort til Sportmaster på 3.000,-, som du kan bruge præcist som du har lyst til. Om du så er til yoga, svømning, fitness, tennis eller hvad det måtte være. Og de har også et par behagelige joggingbukser der er super egnet til at flyde i sofaen, hvis du mere er til det.
Om Eovendo:
Eovendo.com er del af Lars Larsen Group og er Danmarks største cashback site. Her får du et overblik over alle de bedste tilbud fra mere end 400 webshops.
Disse webshops betaler Eovendo for de kunder, der handler via Eovendo.

Denne betaling deler vi med brugeren – det er dét, der betegnes cashback. Modellen er kendt og udbredt i f.eks. Sverige, England og USA.
Så shop via Eovendo og få cashback hver gang!

Konkurrencebetingelser:
Hvis du opretter dig som bruger, deltager du i konkurrencen om et gavekort til SPORTMASTER på 3.000 kr. Konkurrencen kører frem til og med 31. marts – vinderen får direkte besked 3. april.

Exit mobile version