Påske konkurrence Æggejagt 2018

Påske konkurrencen Æggejagt 2018
Påske konkurrencen Æggejagt 2018

Påske konkurrencen Æggejagt 2018 er igang
Så er Påske konkurrencen Æggejagt 2018 åben. I æggejagten kan du vinde præmier for over 50.000 kr. Alt er gratis, og der bliver trukket en masse vindere hver dag. Vind.dk står bag Påske konkurrencen Æggejagt 2018 og har siden 2010 afholdt denne folkekære påske konkurrence med stor succe. Det foregår ligesom en julekalender med låger du skal åbne men er lavet om så den passer til påsken og til dig som elsker påskehygge og selvfølgelig at vinde 🙂
Nu kan man tilmelde sig vind.dk’s traditionsrige æggejagt hvor man igen i år kan vinde masser af præmier:

Æggejagten begynder

Tilmeldingen til årets påskekalender er startet. Tilmeld dig med e-mail, så får du besked så snart jagten begynder. Æggejagten begynder den 12. marts.

Sådan deltager du i Påske konkurrencen Æggejagt 2018

Tilmeldingen til årets påskekalender er startet. Tilmeld dig med e-mail, så får du besked så snart jagten begynder. Det er nemt at deltage i årets påskejagt: Bare opret dig lige her – så er du klar til at være med i lodtrækningen om mange gode gevinster. Æggejagten begynder den 12. marts.

Præmier

Hver dag er der en nye gevinster. Du kan på dagen se, hvad du kan vinde.

Påske konkurrencen Æggejagt 2018

Vinderen af dagens præmie bliver offentliggjort på deres konkurrenceliste den efterfølgende hverdag. Bliver du dagens vinder i lodtrækningen, vil du blive kontaktet direkte af Vind.dk og få præmien tilsendt indenfor en uge.

Alle personer over 18 år og med bopæl i Danmark kan deltage, men kun én gang pr. person pr. husstand.

Hvor længe varer æggejagt fra Vind?
Konkurrenceperioden for at deltage i æggejagt fra Vind er til og med 2. april 2018.

Exit mobile version