Netto: Det Store Fødselsdagsspil

Netto: Det Store Fødselsdagsspil

Netto: Det Store Fødselsdagsspil

Nu er det Netto’s tur til at fejre fødselsdag, og det bliver fejret i fællesskab med kunderne i form af det ”Det Store Fødselsdagsspil”! Hovedpræmien er denne gang 100.000 kr. kontant fra Eurojackpot, og der er i alt 126.000 præmier, som ligger og venter på dig – det er dog ikke alle som er lige store, men selv små præmier kan bringe en smule glæde ind i hverdagen, så skynd dig ind og bliv en del af denne konkurrence.

Hvis denne konkurrence virker bekendt for dig; ja så er det nok fordi den til forveksling minder om opsætningen fra Bilka og Føtex. Det er efterhånden muligt at være med i en konkurrence hvert kvartal, hvor både mange og store præmier venter på en heldig vinder.

Sådan spiller du

Du skal gå ind på siden spil.netto.dk, hvor du så har mulighed for at deltage i Det Store Fødselsdagsspil én gang dagligt fra d. 31. marts 2016 til og med d. 24. april 2016. Udvalgte præmier skal du indløse allerede indenfor 4 dage i Netto. Hvis du vinder, vil du modtage en SMS-besked om, hvordan du gør krav på din præmie.

For at deltage skal du være over 18 år samt have en smartphone med dansk telefonnummer. Såfremt du ikke har en smartphone, er det også muligt at deltage på spil.netto.dk på din computer eller andre enheder. Det er dog nødvendigt med en smartphone for at kunne indløse din præmie i Netto, men du kan altid videresende din vinder-SMS til en person med en smartphone.

Når først du er tilmeldt konkurrencen om hovedpræmien, optjener du et ét lod i denne konkurrence, hver gang du spiller. Vinderen af hovedpræmien vil blive trukket i uge 17 2016.

Netto: Det Store Fødselsdagsspil Præmier

Hovedpræmie:

Andre præmier:

Regler for deltagelse

Alle deltagere skal være fyldt 18 år, og eventuelle vindere under denne aldersgrænse vil blive frasorteret. For at deltage i konkurrencen accepteres det, at Dansk Supermarked må eksponere navn og by på vindere på netto.dk samt andre medier. Deltageres navn vil desuden kunne blive brugt i forbindelse med promovering.

Ansatte i Dansk Supermarked og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen, og det samme gælder for ansatte hos samarbejdspartnere.

Dansk Supermarked forbeholder sig retten til at invitere spilleren til lignende spil fra Dansk Supermarked via SMS, at kommunikere løbende på SMS til spillere af ”Det Store Fødselsdagsspil” så længe konkurrencen er aktiv samt at udsende spørgeskema via e-mail.

For at deltage i lodtrækningen på intet mindre end 100.000 kr. fra Eurojackpot, skal du give tilladelse til e-mail markedsføring samt modtagelse af nyhedsbreve fra Netto og Danske Spil. Disse nyhedsbreve kan dog nemt og hurtigt afmeldes.

Se flere regler for Netto: Det Store Fødselsdagsspil under ’konkurrencevilkårene’ på spil.netto.dk

Exit mobile version