Krifa julekalender 2023

krifa julekalender 2021
krifa julekalender 2021

Dette år kan du deltage i Krifas julekalender og vind et rejsegavekort på hele 15.000 kr til Jysk Rejsebureau og
massevis af andre lækre præmier.

Hovedpræmien er et gavekort til Jysk Rejsebureau på 15.000 kr.

Derudover kan du vinde præmier hver dag, og der er en ekstra lodtrækning for de hurtige! Vi trækker lod om 5 luksusgavekort på 500 kr. blandt dem, der tilmelder sig senest den 15. november.

Der er mange lækre præmier i julekalenderen. Du får blandt andet chancen for at vinde:

  • Hotelophold all-inclusive for 2
  • Entrebilletter til Djurs Sommerland, Legoland og WOW-PARK
  • Rejsegavekort til Happydays.nu
  • Gavekort til koncerter, restaurantbesøg og oplevelser
  • Gavekort til bl.a. Magasin og Zalando
  • Biografbilletter

.. og mange flere lækre præmier til en samlet værdi på over 40.000 kr.

Hovedpræmien er et gavekort til Jysk Rejsebureau på 15.000 kr. Vi trækker vinderen af hovedpræmien den 4. januar 2022 og kontakter vinderen direkte.

Vi sender din præmie direkte til dig på den mailadresse, du oplyste, da du tilmeldte dig. Nogle af præmierne sender vi med posten – i så fald kontakter vi dig, for at få oplyst den adresse, vi skal sende præmien til.

Sådan deltager du

Du kan tilmelde dig julekalenderen allerede fra den 18. oktober. Så er du klar, når vi åbner første låge den 1.december. Vi sender dig hver dag en mail med et link til dagens spørgsmål. Hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål, får du et lod i lodtrækningen om hovedpræmien, som er et rejsegavekort på 15.000 kr. til Jysk Rejsebureau. Vi trækker den heldige vinder af hovedpræmien den 4. januar 2022. Hvis du en dag ikke når at svare på dagens spørgsmål, kan du heldigvis nå at svare på “gamle” spørgsmål helt frem til 24. december og stadig få ekstra lodder til lodrækningen om hovedpræmien!

Krifa Julekalender 2020 – sådan så den ud 🙂

Så er julens første julekalender klar. Tilmeld dig nu og deltag i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til REMA 1000 og massevis af andre spændende præmier.

Sådan deltager du

Du kan tilmelde dig julekalenderen allerede fra den 12. oktober. Så er du oprettet, når vi åbner første låge den 1. december. Når du deltager, sender Krifa dig hver dag en mail med et link til dagens spørgsmål. Hver gang du svarer rigtigt på et spørgsmål, får du et lod i lodtrækningen om hovedpræmien, som er den 5. janaur 2021. Hvis du en dag ikke når at svare på dagens spørgsmål, kan du heldigvis nå at svare på “gamle” spørgsmål helt frem til 24. december og stadig få ekstra lodder til lodtrækningen om hovedpræmien!

Hovedpræmien er et gavekort til REMA 1000 på 10.000 kr.

Derudover er der de daglige præmier og to ekstra lodtrækninger for de hurtige. Vi trækker lod om de to ekstra præmier blandt dem, der tilmelder sig senest den 7. november og igen blandt dem, der tilmelder sig senest den 22. november.

Der er mange lækre præmier hver dag i hele december. Du får blandt andet chancen for at vinde:

  • Hotelophold all-inclusive for 2
  • Entrebilletter til Randers Regnskov og Universe
  • Billetter til valgfrie oplevelser
  • Entrebilletter til Djurs Sommerland
  • Gavekort til Zalando og Sport 24
  • Biografbilletter – og mange flere lækre præmier til en samlet værdi på over 25.000 kr.

Krifa finder vinderen af hovedpræmien den 5. januar 2021.

Hovedpræmien er et gavekort til REMA 1000 på 10.000 kr. De kontakter vinderen direkte.

Krifa sender din præmie direkte til dig på den mailadresse, du oplyste, da du tilmeldte dig. Nogle af præmierne sender Krifa med posten – i så fald kontakter de dig, for at få oplyst den adresse, de skal sende præmien til.

Krifa julekalender i 2019 – sådan var den 🙂

Så er julens første julekalender klar. Tilmeld dig Krifa julekalender og deltag i konkurrencen om præmier for mange tusinde kroner. Krifa udlodder gaver hver dag i december, samt to earlybird præmier og et rejsegavekort.

Der bliver udtrukket præmier:
– 1. november (á 1.000 kr.)
– 1. december (á 1.000 kr.)
– hver dag i december (á 500 kr.)
– d. 24. december (á 10.000 kr.)

Du kan bl.a. vinde gavekort til wellness, biografbillletter, fitnessmedlemskab og julegodter hver dag i december. Krifa giver samtidig den nyeste viden om arbejdslivet og -markedet. Alt sammen helt gratis!

Sådan vinder du:
Allerede fra den 24. oktober kan du tilmelde dig julekalenderen. Så er du allerede oprettet, når vi åbner den første låge 1. december.

Når du deltager, får du dagligt en mail med et link til besvarelse af dagens spørgsmål.

Hver gang du svarer rigtig på et spørgsmål, får du desuden et ekstra lod i konkurrencens hovedlodtrækning.

Hvis du glemmer at besvare et spørgsmål på dagen, kan du svare på “gamle” spørgsmål frem til 24. december og stadig få ekstra lodder til hovedtrækningen. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail adresse og navn. Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig mailadresse. Det er kun tilladt at tilmelde sig Julekalenderen én gang. Forsøg på snyd medfører udelukkelse.

Krifa julekalender

Du kan fra den 1. til den 24. december besøge julekalenderen og svare på dagens spørgsmål. Når du deltager i julekalenderen, er du samtidig med i konkurrencen om at vinde Krifas store hovedpræmie. Undervejs i konkurrencen får du mulighed for at besvare nogle få spørgsmål om dig selv, fordi vi gerne vil lære vores deltagere bedre at kende.

Alle, der besvarer vores korte spørgeskema inden 24. december, får 10 ekstra lodder i hovedlodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr.

27. december udtrækker vinderen af hovedpræmien i Krifa Julekalender:
Rejsegavekort på 10.000 kr.

Exit mobile version