Kræftens Bekæmpelse konkurrencer

Quiz om sund fornuft 2024

kræftens bekæmpelse konkurrencer
kræftens bekæmpelse konkurrencer

Svar & vind: Er du klogere end markedsføringen?

Hver dag står vi over for valg, der kan påvirke vores helbred og velbefindende. Men hvad styrer egentlig disse valg? Er det den konstante strøm af markedsføring, der frister os med øjeblikkelig tilfredsstillelse, eller er det vores egen sunde fornuft, der søger at træffe de bedste valg for os og vores familier? Dette spørgsmål er kernen i en spændende ny konkurrence, hvor du har muligheden for at teste din viden og måske endda vinde et gavekort på 500 kr. til dine indkøb.

Er vi styret af markedsføringen eller sund fornuft?

I vores daglige liv bliver vi bombarderet med reklamer og tilbud, der alle forsøger at overbevise os om, at vi har brug for det ene eller det andet produkt for at være lykkelige, sunde eller succesfulde. Men er vi virkelig så lette at påvirke, eller har vi styrken til at stå imod og træffe valg baseret på sund fornuft og reel viden?

Quiz, bliv klogere og vind

For at udforske dette spændende dilemma, inviteres du til at deltage i en quiz, der ikke blot udfordrer din viden, men også giver dig chancen for at vinde et gavekort på 500 kr. til dine indkøb. Dette initiativ, som er skabt af en af Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere, opfordrer til refleksion over de daglige valg, vi træffer, og deres langsigtede konsekvenser for vores sundhed.

Markedsføring versus sund fornuft

Det er ingen hemmelighed, at samfundets stigende problem med overvægt også øger risikoen for alvorlige sundhedsproblemer, herunder kræft. Denne konkurrence sætter fokus på, hvordan vores valg påvirkes – er det markedsføringens forførende kræfter, eller er det vores sunde fornuft, der leder os? Ved at deltage i quizen får du mulighed for at reflektere over disse spørgsmål, mens du også får chancen for at vinde.

Kan du få 5 ud af 5 rigtige?

Deltagelse i denne quiz er ikke kun en test af din viden, men også en mulighed for at stille skarpt på vigtigheden af at træffe bevidste valg i hverdagen. Det er essentielt at forstå, at overvægt ikke er et valg, men resultatet af en række komplekse faktorer, hvoraf mange er uden for den enkeltes kontrol. Denne konkurrence opfordrer til en dybere forståelse af disse faktorer og til at tænke over, hvordan vi alle kan bidrage til at skabe et sundere samfund.

Hvad tror du? Svar & vind

Til sidst handler det om dig. Hvad tror du, der skal til for at træffe de sunde valg, når alt omkring os synes at opfordre til det modsatte? Dette er din chance for at dele din mening, teste din viden og måske endda vinde et gavekort, der kan hjælpe dig med at træffe netop disse sunde valg.

Svar og vind

Er du klar til at udfordre dig selv og måske lære noget nyt undervejs? Deltag i quizen, bliv klogere på din egen beslutningstagningsproces og få chancen for at vinde 500 kr. til dine indkøb. Husk, du skal være mindst 18 år for at deltage, og denne konkurrence er generøst sponsoreret af en af Kræftens Bekæmpelses samarbejdspartnere. Så hvad venter du på? Svar og vind!

Exit mobile version