FDM konkurrence

fdm konkurrence
fdm konkurrence

Vind 10.000 kr. til FDM travel

Vind 10.000 kr. til FDM travel i den store 2018 bilundersøgelse fra FDM og deres tyske datterselskab. Alle kan være med og det er lige meget om du ved noget om biler eller er super ekspert. De skal bruge alles mening i denne online undersøgelse. Har du 5 minutter, er her en god mulighed for at komme på en lækker rejse og det bedste er, at du selv må bestemme hvor du vil rejse hen eller hvem du vil have med på ferie. Synes du det lyder godt, så deltag i “Vind 10.000 kr. til FDM travel” konkurrencen.

Sådan vinder du:
For at deltage i konkurrencen skal du besvare en række spørgsmål fra FDM. Det kunne f.eks. være Hvilket bilmærke ejer du (og anvender primært) i dag? og der skal du så vælge din bil på en liste med alle bilmærker. Det kunne også være Alt taget i betragtning, hvor tilfreds er du med dit nuværende bilmærke? og så kan du vælge fra 1. Meget utilfreds til 7. Meget tilfreds.

Vind 10.000 kr. til FDM travel

Deltag i Danmarks mest omfattende bilundersøgelse

FDM og Loyalty Group gennemfører for 16. år i træk den årlige AutoIndex-undersøgelse, hvor bilejere svarer på en række spørgsmål om deres bil.

FDM ønsker de bedste forudsætninger for at tale bilejernes sag, og det sker også ud fra de mere bløde værdier, som ligger til grund for den enkelte bilejers holdninger til sin bil. Derfor er vi er meget interesserede i at høre dine meninger, hvis du er den person i husstanden, som primært anvender bilen.

Som tak for din interesse tilbyder vi dig at deltage i lodtrækningen om en række flotte præmier:

  • Et rejsegavekort på 10.000 kroner til FDM travel
  • Tre rejsegavekort på 5.000 kroner pr. stk til FDM travel
  • Fem gavekort til FDM netbutik på 1.000 kroner pr. stk.
  • Fem gavekort til FDM netbutik på 500 kroner pr. stk.

Vinderne vil blive udtrukket og annonceret i Motor samt på FDMs hjemmeside i maj 2018. Vinder får også direkte besked.

Hvordan får du din præmie:
Alle der deltag er i undersøgelsen kan deltage i konkurrencen. Du kan kun deltage én gang i undersøgelsen. Vinderen udtrækkes tilfældigt blandt deltagerne senest en uge efter konkurrencens udløb og kontaktes direkte pr. e-mail. Deltagelse i konkurrencen er gratis.

Hvor længe varer FDM travel konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr.
Vinderen trækkes inden den d. 1 Marts 2018 og får direkte telefonisk besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Exit mobile version