Falck alarm konkurrence

falck alarm konkurrence

Falck alarm konkurrence med gode vinderchancer. Falck søger 10 familier der har lyst til at være nye tryghedstestere og prøve en Falck Alarm i et år. Bliver du valgt som trygheds-tester, får du en Falck Alarm i et år for 0 kr. Vi vil undervejs interviewe dig om alarmens funktioner og din oplevelse af tryghed i hverdagen.

Falck vælger i alt 10 deltagere til deres falck alarm konkurrence. De er for at få en repræsentativ geografisk og demografisk fordeling. Der bliver trukket én trygheds-tester om ugen i 10 uger. Deltagere bliver kontaktet direkte af Falck med nærmere information om prøveforløbet.

Bliver du ikke udvalgt som trygheds-tester, deltager du alligevel i konkurrencen om en Falck Alarm i et år.

 

Falck alarm konkurrence

Præmien består af et års abonnement på Falck Alarm Vagt inkl. installation til en værdi af 6.759 kr. Falck udtrækker vinderen 30. juni 2016. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på konkurrencesiden. Ansatte i Falck-koncernen kan ikke deltage.

Få større tryghed med en boligalarm fra Falck

Falcks professionelle overvågning dækker huse,fritidshuse og sommerhuse, så du kan føle dig tryg året rundt. En alarm fra Falck fungerer også forebyggende mod indbrud, idet deres alarmløsninger er designet til at holde tyven væk. Vil du gerne have et Falck tilbud så besøge siden her, for at se de nyeste tilbud.

Exit mobile version