denlillepostkasse.dk – Vind 5.000 kr.

denlillepostkasse

denlillepostkasse.dk

Denlillepostkasse.dk er coop’s hjemmeside for deres tilbudsaviser. De har lavet denlillepostkasse for alle som gerne vil modtage nyheder og tilbudsaviser fra coop’s butikker.

Den lille postkasse er navnet på stedet, hvor du kan markere hvilke tilbudsaviser du gerne vil modtage i din fysiske postkasse. Det er tilbudsaviserne fra Brugsen, fakta, Irma og Kvickly du kan vælge at modtage hjemme i din postkasse. Du kan også vælge, at se tilbudsaviserne online – Se tilbudsaviser.

Du har længe kunne vælge kun, at modtage de tilbudsaviser du ønsker fra coop, men det har været nogle andre der har stået for det. De har nu valgt, at lave deres egen, den lille postkasse, som de har kaldt den, hvor du vælger, hvad du ønsker at modtage. Det er et rigtigt godt tiltage, specielt for miljøet. Så alle os som gerne vil modtage tilbudsaviser får dem og de personer som bare smider dem ud, ikke modtager noget.

For at alle danskere kommer til at kende deres nye koncept, har coop lavet en kæmpe konkurrence. De udlover hele 5.000 kr. hver dag i 74 dage – samlet præmiesum: 370.000 kr. Det er en af de største penge konkurrencer vi har set på konkurrencer.dk – super flot af dem og sikket også en konkurrence mange genre vil deltage i – du kan deltage på denlillepostkasse.dk

Vind 5.000 kr. til Coop

Der trækkes lod om 5.000 kr. hver dag fra den 19. oktober 2015 til den 31. december 2015 blandt alle tilmeldte. Du kan kun vinde én gang – til gengæld kan du være med i op til 74 dage.

For at deltage skal du besøge hjemmesiden denlillepostkasse.dk – Du er automatisk med i konkurrencen, når du tilmelder dig på denlillepostkasse.dk.

Hvorfor lave en kæmpe konkurrence?

Coop har valgt ikke at bruge NejTak+ ordningen mere og har oprettet sin egen ordning. Det betyder at, kunderne i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Irma og Fakta, kan nøjes med at få nøjagtig de tilbudsaviser, de ønsker. Deres tidligere distributør af tilbudsaviser er nu udskiftet med Post Danmark, som fremover vil uddele reklameaviserne.

Sidste år prøvede coop den ordning som heder NejTak+ hvor man vælger mellem alle tilbudsaviser. De har den 1. januar 2016, valgt selv at stå for dette under navnet Den lille postkasse. Og har fået et samarbejde med Post Danmark, som fremadrettet vil uddele Coop’s tilbudsaviser ud. . Post Danmark kan allerede sortere og udsende individuelle tilbudsaviser til hver enkelt borger.

For at deltage i konkurrencen eller vælge hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage, skal du besøge denlillepostkasse.dk – du kan ikke deltage i konkurrencen her.

Exit mobile version