Call me konkurrence

call me julequiz
call me julequiz

HO HO HO! Deltag i årets nemmeste julequiz

Hvad du ønsker, skal du få – hvis du altså vinder ; ) Vælg selv en af disse tre fede julepræmier.
Årets fede præmier:

  • PlayStation 5 Digital Edition (Værdi: 3.399 kr.)
  • Den ultimative Apple-pakke: Airpods Pro 2nd gen, Apple Watch Series 8 og en iPhone 14 128 GB (Værdi: 14.197 kr.)
  • Mobilabonnement med fri tale og fri data i 10 år! (Værdi: 23.000 kr.)

Sådan deltager du:

.Du bare svare rigtigt, på et enkelt, og meget nemt spørgsmål. Ja, okay, faktisk er der to spørgsmål, for vi vil også gerne vide, hvad du helst vil vinde.

Vind et rejsegavekort på 10.000 kr.
Du har nu muligheden for at vinde en rejse til en værdi af 10.000 kr. i CallMe’s forårskonkurrence. Hvis du er den heldige vinder får du overrakt et rejsegavekort på  hele 10.000 kr. til et valgfrit rejseselskab. Så kan du selv bestemme hvad du gerne vil opleve.

Sådan deltager du:

Det eneste du skal gøre er at skrabe 3 ens felter, og så er du automatisk med i konkurrencen. De 10.000 kr. kan bruges hos et valgfrit rejseselskab.

Vind strand eller storbyferie

Er du til strand eller storbyferie? Eller måske en tur i sommerhus?
Vær med i konkurrencen om et rejsegavekort på 10.000 kr. til et valgfrit rejseselskab. Det eneste du skal gøre er at skrabe tre ens felter, så er du med i lodtrækningen.

Hvordan får du din præmie:
Vinderne får direkte besked og kontaktes af Call Me.

Hvor længe varer “Vind 10.000 kr. til en ferie” konkurrencen

Konkurrencen udløber 16 juni 2020 og vinderen findes 23 juni. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget. Vær med i konkurrencen om at vinde 1 stk. Rejsegavekort på 10.000 kr. til et valgfrit rejseselskab (Værdi 1 stk.: 10.000 kr.)

Vind et års mobilabonnement med Call Me konkurrence
Så er det muligt, at et helt års mobilabonnement fra Call Me. Call Me er et mobilselskab med et hjerte til forskel. Call Me lever af kommunikation, og de tror på, at god tone er altafgørende for, at vi trives som mennesker og kan udvikle os. Derfor har de lavet TAL ORDENLIGT bevægelsen. Men de vil gerne vide hvad du syntes om teleselskab går ind og tager et socialt ansvar og bruger penge på at gøre en forskel i samfundet?

Hvis du vil svare på det spørgsmål og 2 mere, er du med i konkurrencen. Vind et års mobilabonnement med Call Me. Alle personer bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencen, men er du under 18 år, skal du have dine forældres/værges samtykke. Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmåle.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Sådan deltager du:

Svar rigtigt på spørgsmålet i “Vind et års mobilabonnement med Call Me” konkurrence og vind et års mobilabonnement. Så har du 2 minutter er det med at svare på disse 3 spørgsmål.

Vind et års mobilabonnement

Konkurrencen om et års mobilabonnement er perfekt til dig, som snakker meget. Abonnementet indeholder en blanding af taletid og data. Du få et gratis mobil abonnement i et helt år fra Call Me

Hvordan får du din præmie:
Vinderne får direkte besked og kontaktes af Call Me.

Hvor længe varer “Vind et års mobilabonnement” konkurrencen
Konkurrenceperioden for Vind et års mobilabonnement med Call Me konkurrence løber fra d. 9. oktober 2016 til og d. 23. december 2016.

Exit mobile version